"Благодаря" не e Достатъчно

ENGLISH POST

По време на и след сватбата получих много поздравления за организирането на деня, както и кометари, че съм намерила призванието си в света на събитията. Но, всъщност, би било невъзмежно да създам този ден сама. Визията ми за сватбата се сбъдна само заради помощта на много хора и искам да използвам възможността да им благодаря за магията, която създадоха за нас (и да покажа разкошните ни снимки).


Гости

На първо място сме благодарни на всички, които празнуваха с нас на деня. И двамата сме горди и смирени, че толкова много хора от близко и далеч се събраха за нас. Нямаше да можем да създадем страхотната атмосфера без духа и танците, с които дойдохте!

Кумовете

По българска традиция след младоженците са само техните кумове. Благоравим ви, Славяни и Пат, че бяхте до нас. Благодарим ви за подписите ви, които за винаги ще пазят брака ни. Благодарим за страхотните партита - моминското и ергенското. Сега сме законно свързани да сме заедно за винаги!

Родители

Разбира се, благодарни сме на всеки един от вас за подкрепата на този ден - духовна и финансова (частично) ;). Но най-вече ви благодарим, че ни отгледахте и ни позволихте да водим живот, който да ни срещне. Нямаше да сме тук без вас. Обичаме ви!

Мама

(Тъй като аз пиша този постт, мисля, че ми е позволено да благодаря на мама два пъти...)

Благодаря ти, мамо, че беше нашият сватбен координатор и дизайн гуру. Без теб толкова много аспекти от деня щяха да са различни. Вечно ще съм благодарна, че ме издържа.

Баби и Дядовци

Благодарим на всички баби и дядовци, които бяха с нас или ни съпровождаха. Благословени сме да ви имаме като модели за подражание.

Шафери

Разбира се, нашият отбор от шафери. Саши, Белла, Свис, Алекс, Ед, Косьо, Дари, Мери, Вяра и Алиса - вижте колко сте хубави и как си отивате. Благодарим ви, че бяхте въплъщение на лудите ни сватбени цветове. Благодаимя ви, че се нагодихте, когато плановете започнаха да се променят. Благодаряим ви, че не питахте много, когато разпределях задачите.

Алекс и Алекс

Молбата ни вие двамата да подготвите реч за нас е едно от най-добрите решения, които направихме за този ден. Нищо не можеше да бъде по-специално по време на церемонията, от това да чуем вашите думи, изпълнени с любов и подкрепа, в този важен момент. Обичаме ви и двамата!

Косьо и Вили

Какво повече може да иска едно момиче, от това брат и да свири докато тя върви към олтара. Благодарим ви, Косьо и Вили, че направихте това за нас и че разплакохте майката на Ник, както беше планът. Знаем, че беше в последния момент, но беше перфектно!

Свис, Емо и Боги

Вие тримата се справихте блестящо с превеждането на речите, особено с около два дена предизвестие. Благодаря ти, Свис, че преведе всички речи. Благодаря ти, Емо, че така си приличате с Пат. Благодаря ти, Боги, че помогна на Ник с българския.

Двореца

Не беше трудно да изберем градините на Реджина Мария за цермонията. Благодарни сме и, че е видяла красотата на нашия дом и ни е оставила това вълшебно наследство. Благодарни сме и на администрацията на Двореца за подкрепата по време на процеса и при взимане на решения. Магията на Нимфеума, се усеща винаги!

к.к. Албена & Бар Ганвие

Не знам откъде да започна с благодарностите ни към Албена и Ганвие. Благодаря ви, че ни позволихте да си пр