ДВАЙСЕТ И СЕДМИ!

КАК ОРГАНИЗИРАХМЕ НАШАТА СВАТБА:

НЕПРИНУДЕНА, ЦВЕТНА, ВЕГАН, РАЗЛИЧНА

Тази е-книга е наръчник за двойки, които искат да създадат нещо различно и в същото време непринудено за специалният си ден. Информацията е изцяло основана на нашата сватба – нещата, които се получиха, които ни измъчиха и от които се поучихме. Решенията няма да се отнасят за всеки, който я чете, но се надявам, че всеки ще може да открие вдъхновение, за да планира нещо лично и наистина различно.

Цена: Безплатно ;)

Книгата е вече на имейла ти!

Кои сме ние?

Ние сме Вася и Ник. Аз съм българка, а той – англичанин. Запознахме се през есента на 2013 година в гр. Шефилд, където живяхме в едно общежитие към университета и сме заедно още от тогава. По професия сме организатор на събития и софтуерен инженер. По душа сме писател-фотограф и дърворезбар-строител на компютри - пътешественици заедно. Винаги сме готови да разчупим нормите и да преживеем нещо различно, дори и понякога да изглеждаме скучни или странни , погледнато отвън. 

Вярваме един на друг безусловно и разчитаме на мненията си. Взимаме всички решения заедно и така градим всичко с мисъл за общото ни бъдеще.

Защо пиша тази книга?

Бързо осъзнах, че нашата сватба ще е различна. Ясно беше, че не се вписваме във всички онлайн  указания за планиране на сватба. Графиците със задачи по месец все ми бягаха. Статията „Най-голямата грешка за една булка е да вкара ярки цветове в сватбата“ ми се струваше смешна. От идеята за заучените речи и вицове на водещите ме побиваха тръпки. А евентуалният вариант да НЕ танцуваме цяла нощ беше неприемлив и немислим.

 

Аз усещах точно какво искам, но заради липсата на подобни нетрадиционни примери оналйн ми отне много дълго време и много сълзи изплаках докато разбера как да направя нещата по моя начин. Затова пиша този текст – за да разкажа пътя, по който минахме, трудностите, които срещнахме, разговорите, които проведохме и детайлите, които създадохме. Така може би ще помогна на някого по-лесно да стигне до собствените си решения и да успее да представи на другите, витаещите в главата му мисли и мечти. 

 

За кого пиша тази книга?

За двойки, които не се вписват в стереотипите на Пинтерест или стандартните сватбени агенции.

За двойки, които носят креативното в себе си и могат да вземат нещата в свои ръце. 

За двойки, които нямат представа как протича сватбения процес;

За двойки, които търсят начин да изразят своя характер и възгледи чрез този ден;

За двойки, които търсят малко по-детайлни инструкции, как да създадат нещо не просто специално, а специално свое.

Vivid Key